Vijesti

„SEOSKA VARALICE, SELI U SRBIJU, AKO SE TAKO OSJEĆAŠ…“: Burne reakcije na društvenim mrežama nakon Dodikovih poruka da su Srbija i RS jedna država…

„Slobodna Bosna“ donosi komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

Milorad Dodik, predsjednik bh. entiteta Republika Srpske, ponovo je uzburkao duhove porukama sa “10. večeri Republike Srpske u Srbiji”, koju organizira Zavičajna zajednica “Republika Srpska” iz Subotice.

Naime, Dodik je ponovo poručio kako su Srbija i bh. entitet Republika Srpska jedna država, a zahvalio se i predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću na podršci.

Iako je Dodik obrisao veliki broj komentara te na kraju ukinuo mogućnost komentiranja njegove objave, „Slobodna Bosna“ donosi komentare koji nemaju uvredljiv sadržaj.

-Prisustvovao sam manifestaciji “10. večeri Republike Srpske u Srbiji”, koju organizuje Zavičajna zajednica “Republika Srpska” iz Subotice.

Srpska i Srbija su jedna država, bez obzira šta o tome mislili sa Zapada, jer u njoj živi jedan srpski narod. Mi nismo nikakvi bosanski Srbi, uvijek smo Srbi i nikad nismo dozvolili da nas odvoje od Srbije. Mi iz Srpske volimo Srbiju i nikad nismo uradili ništa protiv Srbije. Zahvalan sam Aleksandru Vučiću zbog realizacije projekata u opštinama širom Srpske, poručio je Dodik.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button